projecten over ons contact

...waar we met passie sterke merken maken en jouw verhaal op bijzondere manieren met het publiek verbinden.

 

Een uniek perspectief

Als creatieven hebben we een bijzondere kijk op de wereld om ons heen. Hierdoor kunnen we niet alleen een frisse blik werpen op jouw vraagstukken, maar zorgen we ook voor krachtige visuele en strategische oplossingen. 

Sterke merken en duidelijke taal: Welkom bij The Visual Theatre

Als all-round ontwerp-bureau gaan we op zoek naar passende oplossingen voor uw communicatie vraagstukken – en natuurlijk zorgen we ervoor dat het resultaat er fantastisch uitziet. We zetten graag dat stapje meer en betrekken uw publiek op de juiste manier bij de communicatie. Zo zorgen we er samen voor dat uw identiteit en verhaal blijven hangen. Om dit mogelijk te maken, werken we vanuit één van onze vier speerpunten of een combinatie daarvan:

1 Strategiën & innovatieve concepten

Van vraagstuk naar visueel concept

Wij geloven in een complete aanpak, niet in half werk. Om ons heen zien we veel websites, identiteiten en projecten die na een jaar al weer aan vernieuwing toe zijn. Vaak komt dit doordat er niet goed is nagedacht over de kern van een product of bedrijf, toekomstplannen en potentie. Dat vinden wij zonde en bovendien erg verwarrend voor uw klanten. 

In de loop der tijd hebben we verschillende technieken ontwikkeld om tot de kern te komen en om een passende strategie voor uw merk te ontwikkelen. 

Illustratie van het nieuwe Amphia ziekenhuis (nu nog in aanbouw) met op de gevel het logo wat wij hebben ontworpen. Lees meer.

2 Identiteiten & campagnes

Onderscheidende ontwerpen die blijven hangen

We zijn trots op ons talent om identiteiten en campagnes te ontwikkelen én te vertalen naar allerlei media, zowel in print als digitaal. Zo kunnen we prachtige campagnes neerzetten om uw merk of product de boost te geven die het verdiend. 

Bovendien zijn campagnes voor ons een goede reden om samen te werken met (nieuw) talent, vaak uit de kunstwereld. Waar deze talenten gespecialiseerd zijn in hun vak – en unieke werken voor uw bedrijf kunnen maken – zorgen wij er met ontwerp-expertise voor dat er een doeltreffende en unieke campagne staat. 

De vlag van Lola Lik wappert trots op de Bijlmer Bajes. Wilt u meer over deze identiteit en campagne lezen? Dat kan hier.

3 Websites & installaties

Met focus op interactie en gebruiksgemak

Heeft u een krachtige campagnesite of uitgebreide website nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Stapsgewijs ontwikkelen wij de site die bij uw bedrijf past. En met ons oog voor detail zorgen we ervoor dat alles er gelikt uitziet en goed werkt.  

Wilt u naast een website ook de interactie met uw publiek aangaan en zo echte ervaringen creëren? Samen met u ontwikkelen we (interactieve) installaties die net dat stapje extra zetten en uw locatie of evenement de juiste vibe en een smoel geven. 

Website ontwikkeld voor Schippers Optiek. Bekijk het project hier.

4 Boeken & publicaties

Zodat uw verhaal een bewaarexemplaar wordt

De mogelijkheden van de digitale wereld lijken oneindig, maar tegelijkertijd zijn we volledig overtuigd van de kracht van goed drukwerk. Waar een digitaal contactmoment (mail, social media) gemiddeld 1 sec. duurt, heeft drukwerk een gemiddeld contactmoment van 15 sec. (vaak met herhaling omdat het ergens blijft liggen). 

Een mooi boek of publicatie wordt een bewaarexemplaar. Waar de digitale wereld zich blijft doorontwikkelen is een boek een trofee, een object met een eigen karakter. Een object dat over 10 jaar nog steeds een prominente plek in de kast heeft, terwijl een website al verouderd en wellicht niet eens meer toegankelijk is. 

Een boek, publicatie of magazine? Wij zorgen ervoor dat het een bewaarexemplaar wordt.

Detail van het boek Man Among Men, een uniek fotografieproject over Vrijmetselarij. Bekijk het hele boek hier.

Geselecteerde projecten

In de afgelopen 5 jaar hebben we onze expertise, kennis en ervaring in mogen zetten voor veel prachtige projecten. Om u een indruk te geven van ons werk hebben we een kleine selectie gemaakt. Wilt u een uitgebreider overzicht? Kijk dan op ons portfolio.

Nieuwsgierig, gedreven en doeltreffend: dat zijn wij

We houden van ons werk, elke dag weer. Dat zie je en dat voél je. We zijn nieuwsgierig en kritisch, we zoeken naar verschillende benaderingen, nieuwe combinaties en nieuwe normen. We experimenteren, testen, bespreken en bekritiseren. Terugkerende vragen zijn: hoe wordt een ontwerp geïnterpreteerd door het publiek, hoe kunnen we met deze interpretatie spelen en deze beïnvloeden en welke interactie heeft het publiek met dit ontwerp?

Emmy van Thiel

Als grafisch ontwerpster ga ik met liefde het experiment aan met visueel materiaal en creatieve concepten, met als resultaat verassende en verfrissende ideeën. Systemen en visuele grammatica op basis van de kernvraag spelen hierin een belangrijke rol. Zo wordt elk ontwerp uniek en op maat.

mail: emmy@tvt.design
call: +31(0)6 837 077 49

Joost de Nooy

Als interactief ontwerper combineer ik graag ontwerp met creatieve code. In de breedste zin van het woord, aangezien de helft van deze systemen gedachtenspinsels en creatieve concepten opleveren. Wat fascineert en helpt mensen en hoe kunnen we ervoor zorgen dat iets niet alleen nuttig maar ook prachtig is – of andersom?

mail: joost@tvt.design
call: +31(0)6 2094 8080

Onze klanten

In de loop der jaren hebben we veel mooie projecten mogen realiseren. We zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Een kleine greep uit ons klantenbestand:

Ook hier heeft u cookies & privacy!Oh, vertel?